Beursrally 2021: zoekt u nog een aankooptip?

De Beursrally wedstrijd van De Tijd loopt nog drie weken. Om u te helpen met het verhogen van uw rendement, geeft onafhankelijk beursjournalist Stefan Willems een potentiële kooptip voor de Beursrally wedstrijd: het Belgische aandeel Deceuninck. De groep, die zijn dochter Ege Profil Ticaret op de Turkse beurs genoteerd heeft, kan binnenkort wel eens in de belangstelling komen.

Lees ook de vorige stukken over deze beleggerswedstrijd op Spaarvarkens.be  :

Beursrally 2020: Spaarvarkens op kop in Beursrally-panel – Spaarvarkens.be
Een gratis aandelentip voor wie meedoet aan Beursrally – Spaarvarkens.be
Hier de tips van de Tijd-journaliste die de Beursrally verslaat!

Hier nog meer inspiratie:

Favoriete beleggingen: wekelijks op Spaarvarkens.be

‘De 3 favoriete beleggingen van’ is een vaste rubriek op Spaarvarkens.be. Voor spaarders en beleggers is dit een uitstekende manier om ideeën op te doen. En reken maar dat de selectieheer of -dame zijn of haar uiterste best doet om goed voor de dag te komen. Natuurlijk is niemand onfeilbaar, zelfs niet professionele analisten. Niet ieder aandeel past bovendien zomaar in uw portefeuille. Altijd zelf blijven denken is de boodschap.

We spreken af dat de analist zijn/haar tips ook verder blijft opvolgen en opiniewijzigingen zo snel mogelijk laat weten aan ons. De selecties zijn vooral bedoeld voor de middellange tot lange termijn. Ze zijn dus zeker niet bestemd voor de korte termijn (minder dan 1 jaar), laat staan voor daytrading.

Lees de favoriete beleggingen van anderen op Spaarvarkens.

Recommended2 recommendationsPublished in Beleggen, Nieuws

gerelateerde artikelen

Reacties