Onze Prijzen

Abonnement Beleggingsclub*

€297 / jaar

Beleggingscursus: Start to Invest

€390

Start to Invest + Beleggingsclub***

€587

Dagelijkse nieuwsbrief (Voor de bel)
10 Live Lesmomenten (20 u)
Clubartikels
10 Live Vragenmomenten
Wekelijkse Actuawebinar
12 maanden toegang
Webinars, Cursussen*, Calculators, ...
Online op je eigen tempo
Forum en WhatsApp Community
Interessante kortingen op boeken, brokers, ...
Portefeuilles & Aandelenlijsten
Reizen, wandelingen, fietstochten, ...
Ontvang eenmalig €100 korting voor de Spaarvarkens Beleggingsclub**
Interessante kortingen op boeken, brokers, ...

* Binnen de Spaarvarkens Beleggingsclub, vinden er een aantal doorlopende cursussen en webinars plaats voor beginners, over opties, obligaties, enz. Ze zijn een perfect vervolg op de Spaarvarkens Beleggingscursus, maar de grote Spaarvarkens Beleggingscursus is niet inclusief in dit pakket.
** De korting op het abonnement van de Spaarvarkens Beleggingsclub is een eenmalige korting voor wie nog nooit eerder lid is geweest van onze beleggingsclub. Je zal deze korting aangeboden krijgen aan het einde van de cursus.
*/*** Dit is voor een gedeelte of helemaal een product in abonnementsvorm en zal, tenzij opgezegd, automatisch met een terugkerende betaling na 12 maanden worden verlengd. Indien het abonnement niet voldoet aan je verwachtingen betalen we je met alle plezier en zonder problemen binnen een termijn van 30 dagen terug, dat is langer dan het wettelijk minimum. We zijn echter overtuigd van ons product en dat als je eenmaal lid bent, je dat zult blijven.
– Student of docent? Stuur ons dan een mailtje met jouw studentenkaart en je ontvangt een korting op ons clublidmaatschap!