De ‘Spaarvarkensuniversiteit’ is geopend. Samen met 16 externe docenten willen we de financiën van Vlamingen en Nederlanders met een brede aanpak snel en concreet verbeteren. Daarbij hebben we veel aandacht voor beleggen in aandelen, obligaties, fondsen, ETF’s,… 

Maar we bespreken ook vastgoed en de financiële aspecten van je eigen woning, we waarschuwen je voor bedrog, we geven een introductie in crypto, we hebben het over fiscaliteit en geven ook tips hoe je je (klein)kinderen kan helpen om verstandig om te gaan met geld enzoverder. De lessen zijn telkens heel begrijpelijk, maar ook heel concreet. Je krijgt 1.001 tips over hoe je geld kan besparen en verdienen.

Je hoeft helemaal geen voorkennis te hebben. Iedereen kan de cursus volgen en zal veel leren. De docenten vertellen elk over hun praktijkervaring, zodat ook beleggers met vele kilometers op de teller hun gading vinden in het materiaal.

Over instructeur

Niet Ingeschreven

Module Includes

  • 18 Hoofdstukken

Reacties

  1. ik mis in de cursus een uitleg en informatie over dividendbeleggen. alle onderdelen worden meegenomen maar deze niet. is daar een reden voor? ik ben hier op zich nieuwsgierig naar. weet alleen niet goed hoe ik dit moet lezen en analyseren

    1. Voor leden-cursisten: onbeperkt toegang. Voor cursisten normaliter tot 3 maanden na het einde van de cursus, maar we overwegen om het wat te verlengen omdat het zoveel is en heel wat cursisten nog een achterstand hebben in te halen.

  2. Beste,
    Ik vind geen mailadres van spaarvarkens. Ik zou graag een verlenging van de cursus aanvragen gezien ik nu pas halfweg ben gekomen. Hoe kan ik deze verlenging aanvragen?
    Mvg, Ines Galle