Spaarvarken is ‘held van de dag’ op Radio 1

Stefan Willems Radio Business AM

In het onvolprezen Radio 1 programma ‘Nieuwe Feiten’ schitterde dinsdagmiddag Spaarvarken Stefan Willems. VRT journalist Lieven Vandenhaute ondervroeg Stefan over FIRE (Financial Independence, Retire Early) en zijn plannen om in Bulgarije een bijeenkomst van digitale nomaden bij te wonen.

Wat is een digitale nomade?

Financiële onafhankelijkheid spaarvarkens.be financieel onafhankelijkDigitale nomaden zijn mensen die rondreizen doorheen de wereld en van overal kunnen werken met hun laptop. Is dit in de bergen, aan het strand of in bruisende steden? Dat maakt voor hen niet veel uit. Vaak combineert men de passie om te ontdekken met een job of een zelfstandige bezigheid waarbij de wereld aan hun voeten ligt.

Stefan zal vanaf deze zomer onderzoeken of deze levensstijl ook voor hem weggelegd is en trekt naar Bulgarije. Maar maak je niet ongerust. Als medeoprichter van Spaarvarkens.be is Stefan Willems enthousiaster dan ooit over het project en hij zal het dan ook zeker doorzetten. De medeoprichters van  Spaarvarkens.be, Pascal Paepen en Jan Reyns, kunnen Stefan niet missen en hebben zich ervan verzekerd dat hij zal blijven schrijven voor Spaarvarkens.be. Beter nog: als Stefan inderdaad een halftijdse of fulltime digitale nomade wordt, zal je op Spaarvarkens.be als eerste kunnen smullen van zijn buitenlandse avonturen en hem van hieruit verder kunnen volgen.

Wat Stefan aan VRT-journalist Lieven Vandenhaute vertelde, kan je hier horen vanaf minuut 25.20. VRT-presentator Lieven Vandenhaute benoemde Stefan prompt tot ‘held van de dag’.

[fusion_button link=”https://radioplus.be/#/radio1/herbeluister/69a0b053-8e90-11e3-b45a-00163edf75b7/c2d5c1cc-b248-11eb-89f9-02b7b76bf47f/” text_transform=”” title=”” target=”_self” link_attributes=”” alignment_medium=”” alignment_small=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” color=”green” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” border_radius=”” border_color=”” border_hover_color=”” size=”xlarge” stretch=”default” margin_top=”” margin_right=”” margin_bottom=”” margin_left=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]LUISTER HIER NAAR HET FIRE-FRAGMENT[/fusion_button]

 

Lees ook op Spaarvarkens.be meer over FIRE hier.

 

Published in Nieuws, Personal finance

Reacties