Spaarvarkens.be en uitgever Borgerhoff & Lamberigts (B&L) werken samen om je interessante financiële boeken aan te bieden. Je krijgt ze met korting en zonder verzendingskosten onmiddellijk in je bus in België!

Hoe je kind leren omgaan met geld

Onderzoek toont aan dat kinderen tegen de tijd dat ze 7 jaar worden al gewoontes hebben aangeleerd die bepalen hoe ze later met geld zullen omgaan. Dit boek leert je hoe je je kind kunt helpen opgroeien tot iemand die zijn of haar leven financieel in handen heeft.

Sparen? Kinderspel biedt een antwoord op talloze prangende (geld)vragen waarmee je als ouder vroeg of laat worstelt: Is het erg als mijn kind materialistisch is? Op welke leeftijd start ik best met zakgeld en hoeveel geef ik dan in godsnaam? Geef ik mijn tienjarige al een gsm? Wat is de impact van reclame en sociale media op onze kinderen? Hoe ga ik om met vragen als ‘Zijn wij rijk of arm?’

Tegelijkertijd is het een doeboek boordevol leuke activiteiten waarmee je je kinderen spelenderwijs kunt laten kennismaken met geld. Zo leren ze hun eigen (chocolade)munten maken en ontdekken ze het verschil tussen iets willen en iets nodig hebben. Je krijgt ook een hele lijst tips voor leerzame uitstapjes en gezelschapsspelletjes. Tot slot krijg je toegang tot online visuals (zoals kleurprenten) die je kind leren sparen.

Het boek is bestemd voor ouders met kinderen tot en met 12 jaar. Het is zo ingedeeld dat je afhankelijk van de leeftijd van je kind concreet aan de slag kan.

→   Bestel nu

Deze code geeft recht op 5% korting en gratis verzending:

kindergeld

Vul de code in tijdens het bestelproces.

Je vindt het vakje (Kortingscode) terug, nadat je eerst je naam en adres hebt opgegeven. Succes!

1 rating(s), gemiddelde: 5.