Nieuwjaarsbrief uit de spaarvarkensstal

Beste Spaarvarkens,

Beste bezoeker van onze website, 

Als eerste willen we jullie hartelijk danken voor jullie steun sinds onze start in maart 2020: dankzij jullie zijn we gegroeid tot een van de belangrijkste communities voor spaarders en beleggers. 

We willen jullie ook graag een gezond 2023 wensen. Een cliché misschien. Maar niet voor iedereen is dat vanzelfsprekend. Soms krijgen we ook te maken met verlies van geliefden. Daar kan je vaak weinig aan doen, maar goede vrienden, familie of een warme gemeenschap kunnen enorm helpen en het leven mooier en rijker maken.   

Dat is precies wat we met Spaarvarkens.be doen. We zijn een community, die als belangrijkste missie heeft om mekaar te helpen. In de eerste plaats met financiële kennis en ervaring.  Dat doen we via artikels, webinars, cursussen en de Spaarvarkens Beleggingsclub: de virtuele club die zelfs in de fysieke wereld is gaan leven. 

De drie oprichters van Spaarvarkens.be hebben samen 75 jaar ervaring in beleggen en weten hoe belangrijk goede en betrouwbare informatie is: dat is hun job. Via de Spaarvarkens community hoef je nooit alleen te staan: 365 dagen en 24 op 24 zorgt onze club voor een fantastische kruisbestuiving. Of je nu een beginnende of ervaren belegger bent: je bent meer waard doordat de wisdom of the crowds (het fenomeen waarbij vele mensen samen beter oordelen dan als individu) volop speelt in onze community. De veelheid en verscheidenheid onder onze leden leidt tot wijsheid en betere financiële beslissingen. Het is een warm financieel nest.  Ze hebben mooie verhalen en talenten. Zo maakte Gert Van Leuven de knappe cartoon van de drie oprichters van Spaarvarkens.be. En er komt nog veel meer. 

In maart 2020 publiceerden we ons eerste artikel en twee en een half jaar later bezoeken honderden clubleden dagelijks de Spaarvarkensclub. ‘De stal’ zoals onze leden-Spaarvarkens zeggen.  We zijn met meer dan 1.000 clubleden en meer dan 1.000 mensen hebben onze beleggingscursus gevolgd. Ondertussen hebben we een nagelnieuwe beleggingscursus klaar staan (u kunt hem hier bekijken) die begint op 5 januari. De inschrijvingen overtreffen opnieuw onze stoutste verwachtingen. 

We hebben de ‘wisdom of the crowds’ verder doorgetrokken. Het team van Spaarvarkens.be wordt dit keer ook bijgestaan door externe specialisten, zodat je als cursist tot en met 5 mei kan genieten van de meest universele beleggingscursus ooit. Daarbij krijg je wekelijks les van één van onze 16 docenten die elk een topper zijn in hun vak. Het gaat over beleggen in aandelen, maar ook over obligaties, crypto, vastgoed, geld en kinderen …   

Het beleggingsklimaat is vandaag niet gemakkelijk, maar dat was het verleden jaar ook niet. We zijn heel blij dat we in de Spaarvarkens Beleggingsclub daarvoor op tijd hebben gewaarschuwd. Wellicht wordt ook 2023 niet gemakkelijk, maar tegelijk kan je dan wel tegen de beste voorwaarden een portefeuille opbouwen. Dat bespreken we in de club, met webinars en voorbeeldportefeuilles (meer info hier). Niet louter tips, maar op lange termijn een goed resultaat behalen en alle leden financieel wijs maken is ons doel. 

We wensen iedereen van harte ook een financieel gezond 2023 en welkom in de Spaarvarkensclub en of onze nagelnieuwe beleggingscursus.

Jan, Jim, Pascal, Stefanie en Stefan van team Spaarvarkens.be    

Recommend0 recommendationsPublished in Nieuws

gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *