De leden van de Spaarvarkens Beleggingsclub weten het beter én eerder

In een bijzonder leerrijk webinar met Pascal Coppens, de sinoloog en ondernemer die twintig jaar in China woonde, vernamen we dat China de groei allesbehalve wil stoppen. Integendeel: de Communistische Partij wil de groei van de voorbije decennia nog eens overdoen.

Een week later ging Pascal Paepen voor de leden verder in op dit thema met een analyse van Tencent en het in Nederland noterende Prosus. Jan Reyns publiceerde er dit artikel over : Wat beleggers moeten weten over China – Spaarvarkens.be

 

Wie dieper wil gaan, raden we het boek China’s New Normal aan

Wie het webinar nog wil (her)bekijken kan dat als lid van de Spaarvarkens Beleggingsclub (zie hier onderaan voor meer info).

Je kan  een door de auteur gesigneerd boek ‘China’s New Normal’ kopen met bovendien 10% korting voor 27,00 euro ipv 30,00 euro. De verzending is eveneens inbegrepen en wordt verzorgd door het secretariaat van Pascal Coppens.

In het boek vertelt Pascal uit eerste hand en zonder vooroordelen over het leven van de Chinezen en vooral hoe ze werken en  ondernemen. Hij beschrijft acht verschillende sectoren en hoe ver die soms voor zijn op ‘ons’. Ideaal voor wie China beter wil begrijpen. Kan zeker van pas komen als we  op de verdere opgang van het enorme China willen inspelen als belegger.

Code in te geven bij bestelling : Spaarvarken10%

Om te bestellen, ga naar :

https://www.pascalcoppens.com/shop

Daar vul je je adresgevens in, duid je aan dat het om het NL gesigneerde exemplaar gaat en pas bij de checkout de code  Spaarvarken10% ingeven. Dan pas zie je jouw prijs met korting.

 

Op vrijdag 30 juli konden de leden van de Spaarvarkens Beleggingsclub  een webinar volgen over China met Pascal Coppens en de Spaarvarkens. De clubleden waren zo weer helemaal mee met de actuele ontwikkelingen op de financiële markten. Een week daarna, op vrijdag 6 augustus, organiseerden we voor de clubleden van de Spaarvarkens een webinar over beleggen in Tencent en Prosus.

Ook geïnteresseerd in deze webinars?

Wie nu inschrijft kan deze nog herbekijken, alsook alle webinars die de Spaarvarkens Beleggingsclub de komende 12 maanden nog zal organiseren! Bovendien krijg je toegang tot de Spaarvarkens Community, waar leden waardevolle tips en info uitwisselen en onder leiding van de stichters van Spaarvakens.be een portefeuille opbouwen en meer. Wie zin heeft mee te bouwen aan de ‘Spaarvarkensstal’ of er gewoon in en uit te lopen; altijd welkom!

10 rating(s), gemiddelde: 4.6.