Belgisch winkelvastgoed: interessanter dan je denkt

Infront handelsscherm spaarvarkens.Be

Winkelvastgoed is een sector die straal genegeerd wordt door beleggers. Je kan het ze niet kwalijk nemen, want door de lockdowns werd winkelvastgoed frontaal getroffen. Daardoor was de sector een van de grootste slachtoffers van de coronapandemie.

Met de heropening van de economie voor de deur, kunnen er echter wel enkele koopjes te doen zijn, en niet enkel in de winkels. Stefan Willems geeft zijn visie over een van de aandelen die hij zelf in portefeuille heeft en ziet uitbreken in de komende maanden.

Wil je je abonneren op de Spaarvarkens Beleggingsclub? Dan kan dat via deze link. Cursisten van Spaarvarkens.be kunnen dit doen via de persoonlijke link in hun mail waarmee ze genieten van een extra korting van €50.

https://spaarvarkensbe.plugandpay.nl/checkout/spaarvarkens-beleggingsclub-1622792304

De eerder verschenen analyse over Wereldhave Belgium kan je hier vinden

Wereldhave: een overnameprooi voor Wereldhave – Spaarvarkens.be

Recommend0 recommendationsPublished in Beleggen, beleggen voor beginners, Nieuws, Vastgoed

gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Een aandeel blijkbaar met veel ALS-en maar en winkelvastgoed.
    Nooit spreken jullie, heb dit trouwens ook aangekaart bij Gert De Mesure, over het logistiek vastgoed aandeel VGP, is niet gecrasht en legt een parcours af om u tegen te zeggen, dit word nooit aangehaald, wat dit aandeel jullie misdaan heeft, Joost mag het weten! Zou nochtans veel mensen interesseren.

  2. Mijn excuses voor de reactie op het artikel van de heer Stefan Willems, ik zat er bij nader inzien volledig naast en dus mijn reactie niet relevant en totaal ongepast.Sorry. Zal niet meer gebeuren.