Alles wat je wil weten over ETF’s, les van 2 uur 45 minuten

‘Alles wat je wil weten over ETF’s: het geheime wapen van slimme beleggers’

Tim Nijsmans ETF's Spaarvarkens.beExclusief webinar van Spaarvarkens.be met Tim Nijsmans

Webinar te herbekijken via onderstaande link.
Gratis voor leden van de Spaarvarkens Beleggingsclub.

In 2,5 uur krijg je inzicht in dit nieuwe geheime wapen van de slimme particuliere belegger. Met ook aandacht voor de valkuilen. De lesgever is Tim Nijsmans, een van de grootste kenners van ETF’s  in Vlaanderen. Op het einde van het webinar beantwoordde de expert vragen van beleggers. Het live webinar is voorbij, maar talrijke mensen vroegen toch nog naar toegang. Daarom hebben we de video op aanvraag nog beschikbaar (knop onderaan). Bovendien kan je ons je vragen voor Tim bezorgen, waar je persoonlijk antwoord op krijgt. Alle info in de video.

Tips voor beginnende en ervaren beleggers

De basis van een ETF is eenvoudig. Daarom zijn deze producten ook geschikt voor beginnende beleggers. Ervaren beleggers kunnen er hun portefeuille mee optimaliseren of zelfs volledig op baseren. Of je nu valt voor de lage kosten, de transparantie of de erg uiteenlopende mogelijkheden: een grondige kennis zorgt ervoor dat je deze producten maximaal in je voordeel kan inzetten.

Wat zegt Tim Nijsmans over dit ETF-webinar?

“In dit webinar voor Spaarvarkens.be leg ik uit waarom juist ETF’s en een passieve strategie zo goed presteren in vergelijking met vele professionele beleggers. Ik ga ook in op de concrete mogelijkheden en de valkuilen.


Zo vertel ik over de veranderende aanpak van de fiscus en de beurstaks bij ETF’s. Ik zal ook concrete ETF-tips geven om een eigen ETF-portefeuille op te bouwen. Zowel voor de spaarder-belegger die voor zijn (klein)kinderen iets wil opzij zetten, als voor de scepticus die de centrale banken niet vertrouwt, maar ook voor de liefhebber van een hoog rendement die tegen een stootje kan.”

Het ETF-webinar is gratis voor leden van de Spaarvarkens Beleggingsclub

Dit webinar maakt dan ook deel uit van de opleiding en de begeleiding die we in de Spaarvarkens Beleggingsclub bieden voor alle beleggers.

Dit ETF-Webinar is uitzonderlijk toegankelijk voor gasten/ Voordelig lid worden

Uitzonderlijk stellen we dit webinar open voor niet-leden. Inschrijven kan door betaling van 20 euro. DOE HET HIER Leden hoeven uiteraard niet in te schrijven. Wil je nu al lid worden van de Spaarvarkens Beleggingsclub en dit webinar gratis bijwonen, dan kan dit hier.

Wie als gast het webinar van Tim Nijsmans bijwoont en in 2021 lid wordt van de Spaarvarkens Beleggingsclub, mag de betaalde 20 euro in mindering brengen van het lidgeld, bovenop de lopende korting van 50 euro!  Alle info over de Spaarvarkens Beleggingsclub vind je HIER .

Een ETF is een Exchange Traded Fund of een beursgenoteerd beleggingsfonds. Deze fondsen volgen meestal een beursindex tegen lage kosten. Ze zijn dan ook erg populair. Daardoor neemt ook de complexiteit toe. Gelukkig helpt Tim Nijsmans je door de bomen het bos te zien en zet hij je op weg om ETF’s winstgevend in te zetten voor je portefeuille.

Recommend0 recommendationsPublished in Nieuws

gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *