Vanavond gratis webinar Pascal Paepen over beleggen

Greenhill Capital

Ook studenten leren tegenwoordig hoe goed en verstandig te beleggen. U hoorde misschien al van Capitant, een beleggingsinitiatief van Antwerpse studenten dat navolging vond in andere universiteiten in België. In de Kempen heb je Beleggen voor iedereen, waar jonge en minder jonge studenten zich verenigd hebben in maar liefst 15 beleggingsclubs.

Spaarvarkens moedigt dergelijke initiatieven aan. Vandaar dat we vanavond op bezoek zijn bij Greenhill Capital, een organisatie van studenten in Leuven voor studenten met een hoger dan gemiddelde interesse in beleggen.

In een webinar van ongeveer 1 uur zal Pascal Paepen er een boeiende introductie geven over beleggen. Hij legt uit waarom hij belegt en waarom hij van mening is dat beleggen noodzakelijk is. Hij zal ook enkele megatrends bespreken die een belegger op lange termijn een meer dan behoorlijk rendement zouden moeten opleveren.

Dankzij Spaarvarkens kon u gratis meeluisteren naar de presentatie en de Q&A achteraf. Greenhill Capital besloot erna om het webinar privé te maken. Het is dus helaas niet mogelijk om het webinar te herbekijken.
Recommend0 recommendationsPublished in Nieuws

gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *