Spaarvarkens.be en uitgever Owl Press Aula werken samen om je interessante financiële masterclasses aan te bieden. Je verkrijgt een mooie korting en toegang tot een digitale leeromgeving. Deze masterclasses komen ook in aanmerking voor de kmo-portefeuille.

Deze online masterclass richt zich tot iedereen die wil begrijpen wat cijfers ons vertellen over een onderneming. Kurt Kegels, docent ‘aandelenanalyse’ en ‘financieel management’ aan de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen en lesgever in de Beleggersacademie van de Vlaamse Federatie van Beleggers, maakt je wegwijs in de schat van informatie die we terugvinden in een jaarrekening van een beursgenoteerd bedrijf.

Je leert hoe je jaarrekeningen, winstvoorspellingen en beursratio’s analyseert om zo te kunnen inschatten hoe gezond een bedrijf nu echt is. Ideaal voor financiële professionals die hun kennis willen opfrissen en (startende) beleggers.

U kan, in aanvulling op de masterclass, ook het boek hierover van Kurt Kegels bestellen: https://spaarvarkens.be/de-basis-van-de-balans-kurt-kegels.

U bestelt meteen met 10% korting voor 108,90 euro in plaats van 121,000 euro.
16 rating(s), gemiddelde: 3.6.