Orange Belgium Love Spaarvarkens.beBegin dit jaar organiseerde Spaarvarkens.be, samen met BeursTips,  verzet tegen het lage bod voor het beursgenoteerde Sioen. Na een webinar dat massaal bekeken werd door Belgische beleggers, verhoogde de familie Sioen haar bod van 23 euro naar 27 euro, vooral door de druk van de Belgische particuliere belegger. Spaarvarkens.be is blij zijn steentje bijgedragen te hebben aan de verdediging van de kleine belegger.

 

Opnieuw neemt Spaarvarkens.be de handschoen op voor de kleine Belgische belegger. Met onze nieuwe actie proberen we ervoor te zorgen dat de Belgische particuliere belegger een correcte vergoeding krijgt bij de Franse overnamepoging van het Belgische Orange Belgium.

Een live webinar met Polygon

Daarom organiseren we vandaag om 18.30 uur een webinar, samen met Polygon. Tijdens het webinar zullen we onder meer focussen op het onafhankelijke expertenrapport van Degroof Petercam. Is het bod wel zo fair als het rapport doet uitschijnen, of zit er toch waarheid achter de kritiek van zakenbank ING en grootaandeelhouder Polygon die twijfels tonen bij dit “onafhankelijke” rapport? Ook geven we ruimte aan Polygon om het waarderingsrapport van zakenbank Ondra uit te leggen aan de particuliere belegger.

Dit webinar belooft vuurwerk. Spaarvarkens.be roept  op om niet in te gaan op het bod op Orange Belgium. Aandeelhouders kunnen zich woensdag aanmelden op het webinar vanaf 17.30 uur (start 18.30 uur).  Het webinar zal in het Engels plaatsvinden en duurt vermoedelijk een uur.

U kan de link naar het webinar hieronder vinden.

 

 

 

 

U kan Spaarvarkens.be steunen door onze artikels te delen, ons te volgen op Twitter, Facebook, YouTube en/of LinkedIn. Of u kan zich inschrijven op onze beleggingscursus en meer dan 35 uur lang luisteren naar de 3 Spaarvarkens van dienst.

 

11 rating(s), gemiddelde: 5.