Cryptocrash: gratis webinar

crypto

Vannacht gingen de cryptomarkten zwaar onderuit waarbij het cryptolendingplatform Celsius plots offline ging. De tegoeden van klanten werden bevroren waarbij het vertrouwen van klanten een grote deuk kreeg. Door de chaos is de kans zeer reëel  dat we (indien de handel terug zal hervatten) op zijn minst een bankrun zullen zien op Celsius terwijl het sentiment in crypto hierdoor ook geraakt wordt. Ook hebben andere grote partijen zoals Tether en andere partijen geïnvesteerd in Celsius waardoor indien Celsius valt, de pijn ook door de rest van de cryptogemeenschap gevoeld zal worden. De reden waarom grote munten zoals Bitcoin meer dan 22% verloren op weekbasis en de nummer 2 Ethereum 35%.

Voor leden van de Spaarvarkens Beleggingsclub mag de recente daling geen verrassing zijn waarbij we al vaker het onderwerp hebben behandeld tijdens onze spamalots. Daarom delen we eenmalig onze laatste video van afgelopen week over de cryptomarkt waarin we verdere dalingen voor de cryptomarkt hadden voorspeld.

video screenshot

Inhoudsopgave video:

00:00: daling cryptomarkt: waarom we negatief zijn
01:30: Bitcoin verwachtingen
03:00: Waarom daalt Ethereum zo hard?
07:00: Tether en de bankrun van 10 miljard dollar
11:20: USD Coin een alternatief?
13:00: Luna en de val van Terra 2.0
15:20: MicroStrategy: is MicroStrategy een shortkandidaat?
25:00: Tesla: de verliespositie door Bitcoin
26:10: El Salvador slachtoffer van cryptodaling
30:30: Samengevat: wat is onze verwachting over de cryptomarkt + is MicroStrategy een shortkandidaat?

Wil je de video bekijken? Dat kan door je in te schrijven op onze weekmail. Je kan dan deze video eenmalig gratis bekijken. Elke week publiceren we meerdere video’s en tips op het ledenplatform van Spaarvarkens.be. Gebruik het onderstaand formulier om in te schrijven, en u ontvangt na bevestiging de video in uw inbox! (Deze actie is afgelopen, inschrijven voor de weekmail is nog steeds mogelijk!)

 

Recommended1 recommendationPublished in Nieuws

gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Beste crypto aanhangers,

  Vraag me af wat jullie met de opbrengst van de verkoop doen ? Goud kopen ? Dollars ?

  Dank bij voorbaat voor het antwoord.

  En andere vraag, maar over een ander onderwerp: waar zullen de VS het geld vandaan halen om hun gigaschuld versneld af te betalen ?
  Men leest tegenwoordig op forums en in de financiele pers veel blabla maar voor de hand liggende vragen worden niet beantwoord.
  Vandaag op Spaargids ook weer. Jamie Dimon ? nooit van gehoord. Is dat daar een peutertuin ?