Jan Reyns

Jan Reyns is financieel journalist. Hij werkte onder meer voor Trends, Knack en beleggingsbladen. Sinds 2005 doet hij verslag over beurs en beleggen voor De Standaard. Hij was ook hoofdredacteur bij de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB) en is auteur en bestuurder.

Jan Reyns

China boek van Pascal Coppens: gesigneerd én -10%

Hoe we het ook draaien of keren, dat China de komende decennia nog een belangrijke rol zal spelen in de wereld staat vast. Zowel op economisch, politiek, geopolitiek als sociaal vlak. Moeten we hier bang voor zijn? Kunnen we hierop inspelen, als belegger? Het zijn vragen die we graag laten beantwoorden door een groot Chinakenner. Pascal Coppens, dus. Informeer je over China. Lees zijn boek. Bestel nu je gesigneerde exemplaar, mét korting!

Jan Reyns

Wat beleggers moeten weten over China

De internetreuzen Alibaba en Tencent horen tot de meest waardevolle bedrijven, maar de Chinese overheid stopt hun ongebreidelde expansie. Hun

Guy Sips KBC Securities Spaarvarkens.be
Jan Reyns

De 3 favoriete beleggingen van Guy Sips

Guy Sips is dit jaar een zilveren jubilaris: 25 jaar op de beursvloer. De small- & midcap-specialist van KBC Securities maakt van zilver de rode draad in zijn selectie.

Jan Reyns

Nieuw boek over de toekomst van ons geld

Cash geld is letterlijk en figuurlijk vies geworden. In zijn nieuwe boek ‘De nieuwe financiële revolutie’ legt macro-econoom Mark Scholliers* haarfijn uit hoe we zo zijn afgegleden. In een vlot verteerbaar boek van 133 pagina’s poneert hij ook oplossingen. Hier krijgt u al een mooie introductie. Wie het boek wil bestellen: kijk bij het slot hoe bezoekers van Spaarvarkens.be 10% korting krijgen en gratis verzending.

Stefan Willems Radio Business AM
Jan Reyns

Spaarvarken is ‘held van de dag’ op Radio 1

In het onvolprezen Radio 1 programma ‘Nieuwe Feiten’ schitterde dinsdagmiddag Spaarvarken Stefan Willems. VRT journalist Lieven Vandenhaute ondervroeg Stefan over

Jan Reyns

Nico Inberg: strijd om Orange Belgium gaat door

Onderstaande bijdrage werd aangebracht door Nico Inberg, beursspecialist en bekend van deaandeelhouder.nl

Vandaag maakte Orange, de Franse telecommer (vroeger France Telecom) bekend dat na sluiting van de aanbiedingstermijn slechts 46% van de ontbrekende aandelen Orange Belgium zijn aangemeld. Zoals u weet deed Orange een bod van €22 per aandeel op Orange Belgium.

Het heropent de aanbiedingstermijn tot 4 mei, zijnde de dag dat de aangemelde stukken betaald zouden worden. Het wil hiermee aandeelhouders die nog niet over de streep zijn getrokken alsnog binnenhalen.