Niet alleen Sofina wordt geviseerd door een shorter, ook in Colruyt is er nu een institutionele belegger actief die speculeert op een verdere prijsdaling. De naam van de shorter is Millennium International Management. Het hedge fund ging eerder al – met succes – short in Galapagos, JustEat Takeaway, Biocartis en PostNL.

Voor de leden van de Spaarvarkens Beleggingsclub is de zwakke koersprestatie van Colruyt geen verrassing. Spaarvarken Stefan Willems waarschuwde afgelopen zaterdag onze leden nog maar eens voor de achillespees bij Colruyt. In deze video wordt hij geïnterviewd en geeft hij een korte toelichting bij zijn visie over Colruyt.

Wil je ook als eerste op de hoogte gehouden worden van onze inzichten in toppers en floppers? Klik hier en word lid van de Spaarvarkens Beleggingsclub. Na je inschrijving krijg je meteen toegang tot ons forum en onze videotheek met tientallen bijdrages. Je zit dan ook op de voorste rij en je mag wekelijks vragen stellen tijdens ons live actualiteitenwebinar. Tijdelijk kan je deze webinar ook 3x gratis ontvangen in onze nieuwsbrief, waarin je wekelijks een overzicht van nieuwe beleggings- en besparingstips, webinars en de artikels op Spaarvarkens.be. Schrijf je hier in en ontvang hem deze zondag nog!

26 rating(s), gemiddelde: 4.2.