Jan Reyns

Jan Reyns is financieel journalist. Hij werkte onder meer voor Trends, Knack en beleggingsbladen. Sinds 2005 doet hij verslag over beurs en beleggen voor De Standaard. Hij was ook hoofdredacteur bij de Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB) en is auteur en bestuurder.

Jan Reyns

De favoriete beleggingen van Maria Municchi

Maria Municchi, fondsbeheerder van het M&G (Lux) Sustainable Allocation Fund Het M&G (Lux) Sustainable Allocation Fund, dat Maria Municchi beheert,

Ageas
Jan Reyns

Ageas, ceo Hans De Cuyper

“Het zal nu iets meer dan een jaar zijn”, rekent Ageas-ceo Hans De Cuyper voor bij het begin van het

Agfa
Jan Reyns

Agfa, ceo Pascal Juéry

Een bezoek aan Agfa-Gevaert is elke keer een speciale ervaring. Naast de huizen in Mortsel rijzen opeens massieve muren van

Jan Reyns

Guy Janssens scoort +50% met drie duurzame fondsen

Sommigen halen hun neus op voor beleggingen ‘in een betere wereld’. Nochtans presteren die ook goed. Op een goed jaar tijd presteerde de selectie van drie fondsen van Guy Janssens bijvoorbeeld gemiddeld meer dan +50%.

Jan Reyns

TotalEnergies en Royal Dutch Shell: olie tegen wil en dank

Is een belegging in een oliebedrijf slecht? We hebben toch olie nodig? Grote oliebedrijven vormen zich ondertussen om tot ‘groene’ energiebedrijven. Bij het ene bedrijf gaat dat al wat vlotter dan bij het andere. Maar daar is een goede reden voor. Jan Reyns vergelijkt TotalEnergies, het vroegere Total, met Royal Dutch Shell.