Is Exmar nog koopwaardig?

Aerial top view of oil tanker ship at sea, Crude oil tanker industrial, Oil tanker import export.

Het is bijna een jaar geleden dat Spaarvarkens.be Exmar op de beurs heeft gehouden door het overnamebod van Nicolas Saverys tegen te houden. Is de groep vandaag nog koopwaardig en komt er een nieuw bod? Stefan Willems geeft zijn visie.

In deze video bespreek ik de meest gestelde vraag: “Komt er een tweede overnamebod op Exmar?” We kijken terug op het bijna mislukte bod van een jaar geleden en analyseren de mogelijke strategieën van Nicolas Saverys, de voorzitter van Exmar. We bespreken de Belgische overnameregels en waarom een tweede bod niet vanzelfsprekend is. Daarnaast geef ik mijn visie op de scheepvaartsector, met bijzondere aandacht voor enkele specifieke bedrijven in de tankersector. Ontdek waarom deze aandelen interessante instapmomenten bieden en welke kansen er liggen tot 2026!


Reacties

  1. Heb je die ondertiteling automatisch laten genereren, Stefan, want er zit een foutje in de ondertiteling rond 3:04 waar je zegt dat het aandeel illiquide is maar er ‘liquide’ staat in de ondertiteling.