Spaarvarkens.be en uitgever Borgerhoff & Lamberigts (B&L) werken samen om je interessante financiële boeken aan te bieden. Je krijgt ze met korting en zonder verzendingskosten onmiddellijk in je bus in België!

Wegwijs in sparen, beleggen, lenen en verzekeren

Waarom zou ik in aandelen beleggen? Kies ik voor een pensioenspaarfonds of -verzekering? Is een brandverzekering verplicht? Mag de bank mijn rekeninggegevens verkopen aan een derde? Kan ik mijn dure autopolis stopzetten en naar de concurrentie overstappen? Wat is er voor de banken veranderd sedert de financiële crisis?

Dit zijn maar enkele vragen waar Van Aandeel tot Zichtrekening een antwoord op geeft. Het boek bestaat uit vier grote delen: ‘Banken’, ‘Sparen en beleggen’, ‘Lenen’ en ‘Verzekeren’, en biedt alle nuttige informatie over het financiewezen in brede zin, over kredietinstellingen, financieel toezicht, risicoloze spaarproducten, aandelen, obligaties, fondsen, woonkrediet, verzekeringen en veel meer.

Van Aandeel tot Zichtrekening is geschreven voor studenten, maar heeft ook veel te bieden voor iedereen met een gezonde interesse in financiën. Het boek gidst de lezer van A tot Z doorheen het Belgische geldwezen en bevat veel recente voorbeelden, illustraties, tips en cijfermateriaal, zodat je na het lezen precies weet wat te doen met jouw geld.

→   Bestel nu

Deze code geeft recht op 5% korting en gratis verzending:

voordeel

Vul de code in tijdens het bestelproces.

Je vindt het vakje (Kortingscode) terug, nadat je eerst je naam en adres hebt opgegeven. Succes!

0 rating(s), gemiddelde: 0.